Всім батькам хочеться, щоб їх дитина була вихованою і ввічливою

Вони постійно базікають, але все що від них можна почути це кинуте похапцем «дякую». Всім батькам хочеться, щоб їх дитина була вихованою і ввічливою. Це нормально…але не просто.

Етапи здійснення:
1.Пам’ятайте, що наші діти це віддзеркалення нашої поведінки. За допомогою цієї властивості вони запам’ятовуть, що робити а що ні. Щоб зробити вам приємність вони клянуться по кілька разів на день. Але всі ваші настанови про техніку чищення зубів протягом 3 хвилин вони швидко забувають. Тому буває важко стримувати лють і тримати себе в руках.
2.Ніколи не розслабляйтеся і постійно будьте уважні. Будьте пильні, навіть якщо в очах дитини ви станете найнуднішими батьками в світі. Постійно нагадуйте дитині, що вона повинна сказати «дякую», «вибачте», «до побачення», «будь ласка» і т. д.
3.Коли цей етап успішно пройдено дитина повинна навчитися називати дорослих на «Ви». Поясніть чому слід звертатися на «Ви» навіть до добре знайомих людей.
4.Після певного віку забудьте «погані» слова і замініть їх чимось кумедним. Ваші діти будуть сміятися з вас, та таким чином вони не навчаться від вас нічому поганому. Ваша робота буде винагороджена. Вже зовсім скоро ваша дитина стане взірцем ввічливості.

FireStats icon Работает с FireStats