Важливо щоб ваша дитина пила просту, чисту воду!

З приходом моди на содову і інші солодкі газовані напої деякі діти відмовляються пити звичайну воду, або п’ють в дуже малій кількості. Якщо це про вашу дитину і ви не знаєте що робити ось кілька простих порад.

 

Етапи здійснення:

1.Для початку підіть купити склянку з вашою дитиною. Той факт, що дитина сама обирає для себе її власну склянку спонукатиме її до того, щоб її склянка як найчастіше використовувалася. Запропонуйте склянку з мультиплікаційними героями, такі прикраси прийдуться до смаку вашій дитині.

2.Створіть красивий і смачний лід. Покладіть у кожний маленький квадратик по шматочку фрукта або навіть цілу ягоду. Це може бути будь-що: аґрус, вишня, шматочки лимону, апельсину  тощо. Заповніть квадратики водою і заморозьте. Ці симпатичні бурульки створять святковий настрій навіть для звичайної води…без газу!

3.Купіть комплект різних соломинок для коктейлів. Нехай ваші діти вибирають. Таким чином вони часто будуть хотіти пити воду тільки для того, щоб скористатися новою яскравою соломинкою. Є багато різних видів соломинок, оздоблених квітами, тваринками — ваші діти оцінять!

FireStats icon Работает с FireStats