Як розумно розважати і розвинути вашу дитину?

Тепер діти почали грати наодинці із собою, але дорослі, які їх оточують можуть допомогти їм отримати задоволення. Ви знайдете в цих порадах кілька способів, які допоможуть розважити і розвинути вашу дитину.

 

Етапи здійснення

1.Розповідати віршики і казки дитині цікаво, оскільки вона в той час як відпочиває і розважається ще й вчиться маніпулювати книгами. Це також розвиває її уяву.

2.Ви також можете запропонувати дитині подивитися разом з вами якусь цікаву передачу або концерт. Це може заохотити дитину до занять музикою і розвинути гарний слух. Переконайтеся, що передача або концерт підходять віку вашої дитини.

3.Грайте з вашими дітьми, бо гра це легкий і дешевий спосіб розвинути здібності у вашої дитини. Діти грають природно тому для вас не складе жодних труднощів налагодити з ними відносини. Наприклад, граючи у воді можна розвинути рухові навички.

4.Збирайтеся на прогулянку! Ваша дитина має відкрити для себе навколишнє середовище. Якщо ви будете її супроводжувати дитина буде відчувати себе в безпеці. Є багато місць для прогулянок навіть якщо ви живете в місті: парки, зоопарки, ботанічні сади…

FireStats icon Работает с FireStats