Свято осені в ДНЗ №245 «ПЕРЕВЕСЛО»

 

Завітала осінь до нас в Україну,

Одягла в червоне намисто калину

Бо ж вкраїнська осінь –

Це пишні жоржини, айстри різнобарвні,

Горішки ліщини, буряки цукрові,

Кукурудза стигла, гарбузи медові,

Різні повидла, варення, соління,

Гриби в маринаді…

Тобі, щедра осене, всі у нас раді:

І білочка в лісі, і в садочку квіти,

І горобчик в полі, і дорослі й діти.

 

Осінь… Золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Осінь – щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками з медовими грушами, гарбузовою кашею з квашеною капустою. Осінь – багата пора року! Адже саме восени збираємо врожай, і вважається, що добрий врожай це запорука добробуту.

Осінь – чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим килимом. Краса навколишнього світу дивує, чарує і заворожує людські серця з самого раннього дитинства. Серце дитини розкрито для краси і добра. А тому його треба наповнити красою, щоб було мудрим, добрим, щедрим і щирим. Щоб випромінювало світло і тепло.

В ДНЗ №245 «Перевесло» щоб згуртувати дитячий колектив, здружити батьків і дітей, бо їм же разом долати труднощі і радощі життя, у жовтні проводится такий гарний дитячий захід – свято  осені і врожаю.

Маленькі артисти повернули глядачів на мить у світ дитинства, у світ безтурботності, свободи, кольорових барв та радісних почуттів. Скільки емоцій, позитиву та задоволення! Скільки захоплення безпосередністю, щирістю та чистотою дитячих сердець.

Адміністрація ДНЗ №245 «Перевесло»  висловлює щиру подяку вихователям, батькам та всім причетним до організації цього свята.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту і достатку, щоб у Ваших душах ніколи не згасав вогонь надії і добра!

FireStats icon Работает с FireStats